Transport & Parcare

Vă puteţi baza pe RIN Airport Hotel pentru cele mai bune servicii park & fly din zona aeroportului Henri Coandă Bucureşti – Otopeni.

Parcare păzită, luminată şi supravegheată video cu o capacitate de 520 locuri. Pe durata călătoriei puteţi lăsa maşina în siguranţă, în parcarea hotelului. Costul parcării este de 20 RON /zi, iar transferul de la / la aeroportul Henri Coandă este gratuit în limita disponibilităţii.

Transferul gratuit hotel-aeroport se desfășoară 24h/zi conform următorului orar (în limita disponibilităţii):

• hotel-aeroport: la fiecare oră fixă (05:00, 06:00, 07:00...);

• aeroport-hotel: din oră în oră (05:30, 06:30, 07:30...) cu plecare de la sosiri interne.

Puteţi cere o ofertă la adresa rinairport@rinhotels.ro

RIN Airport Hotel oferă gratuit (în măsura disponibilității), 24/7, transfer la și de la aeroport. Transferurile către aeroport se efectueaza la fiecare ora fixa (ex: 05.00, 06.00...), iar de la aeroport către hotel, din oră în oră (ex: 05.30, 06.30 ...). Durata transferului este de aproximativ 10 minute. Mașina va pleca din zona Sosirilor Interne situată la parter, în fața parcării T, latura Vest, punctul de preluare putând fi accesat prin parcurgerea parcării publice supraetajate.

Microbuzul nostru de transfer este inscripționat cu logo-ul RIN Airport Hotel. Recomandăm solicitarea transferului de la hotel la aeroport cu o zi înainte de check-out, la recepție. Dacă se dorește plecarea într-un alt interval orar, în funcție de disponibilitate, putem efectua transferuri private. Recomandăm solicitarea unui transfer cu cel puțin 2 ore înainte de momentul decolării.

                            lei/h             lei/zi 
Autoturisme        2                   20
Autocar               10                 100
Microbuz              5                   50