Transport & Parcare

Vă puteţi baza pe RIN Airport Hotel pentru cele mai bune servicii park & fly din zona aeroportului Henri Coandă Bucureşti – Otopeni.

Parcare păzită, luminată şi supravegheată video cu o capacitate de 520 locuri. Pe durata călătoriei puteţi lăsa maşina în siguranţă, în parcarea hotelului. Costul parcării este de 20 RON /zi, iar transferul de la / la aeroportul Henri Coandă este gratuit în limita disponibilităţii.

Transferul gratuit hotel-aeroport se desfășoară 24h/zi conform următorului orar (în limita disponibilităţii):

• hotel-aeroport: la fiecare oră fixă (05:00, 06:00, 07:00...);

• aeroport-hotel: din oră în oră (05:30, 06:30, 07:30...) cu plecare de la sosiri interne.

Puteţi cere o ofertă la adresa rinairport@rinhotels.ro

RIN Airport Hotel oferă gratuit (în măsura disponibilității), 24/7, transfer la și de la aeroport. Transferurile către aeroport se efectueaza la fiecare ora fixa (ex: 05.00, 06.00...), iar de la aeroport către hotel, din oră în oră (ex: 05.30, 06.30 ...). 

Durata transferului este de aproximativ 10 minute. 

Mașina va pleca din zona Sosirilor Interne situată la parter, în fața parcării T3.

Microbuzul nostru de transfer este inscripționat cu logo-ul RIN Airport Hotel. Recomandăm solicitarea transferului de la hotel la aeroport cu o zi înainte de check-out, la recepție. Dacă se dorește plecarea într-un alt interval orar, în funcție de disponibilitate, putem efectua transferuri private. Recomandăm solicitarea unui transfer cu cel puțin 2 ore înainte de momentul decolării.

                            lei/h             lei/zi 
Autoturisme        2                   20
Autocar               10                 100
Microbuz              5                   50