• New Year’s Eve 2018

New Year’s Eve 2018 - White night full of color at RIN Grand Hotel!

Muzică bună şi distracţie maximă

Deoarece o petrecere de Revelion reuşită nu poate fi completă fără muzica bună, programul artistic va fi diversificat, fiind întreţinut de artişti de renume, atât de muzică populară, cât şi de muzică uşoară. Pe lista artiştilor responsabili să creeze o atmosferă de neuitat, numai bună pentru o noapte de Revelion cu totul specială, se regăsesc Prestige Orchestra, Proconsul, Steliana Sima şi Nicoleta Nucă.

Delicii culinare pentru toate gusturile

Meniul va fi unul bogat, pe măsura evenimentului, capabil să satisfacă şi cele mai exigente cerinţe. Maeştri bucătari cu experienţă vastă în domeniu, specialişti incontestabili în gastronomie, au selecţionat preparate diverse, atât din bucătăria românească, cât şi din cea internaţională, ce vă vor oferi o experienţă valoroasă în materie de artă culinară. Vă veţi putea delecta cu antreuri apetisante si cu bucate selecte, precum Pastramă din Piept de Raţă cu Merişoare, Rulou din somon fume si crema de branza , Lup de Mare cu Sos de Şampanie, Orez Sălbatic şi Noisette de Legume, Pulpa de rata confiata pe varza inabusita, Chateaubriand şi Crevetă Black Tiger.

Totodată, meniurile includ şi o diversitate de băuturi alcoolice şi nonalcoolice, de tip Open Bar, atent alese şi în perfectă armonie cu mâncărurile. Nu vă vor lipsi de la masă bauturi fine, precum Chivas Regal, Jack Daniel’s, Campari sau Martini Bianco şi Rosso.

Ofertă specială de Crăciun la achiziţionarea biletelor

Pentru că este luna cadourilor, iar Crăciunul se apropie cu paşi repezi, RIN Grand Hotel vine în întâmpinarea dvs. cu un super cadou: posibilitatea de a achiziţiona biletele pentru petrecerea de Revelion la preţul special de doar 549 RON. Locurile sunt limitate, aşa că profitaţi acum de ofertă!

Petrecere şi... odihnă

De fiecare dată, cel mai greu lucru după o noapte de petrecere este drumul înapoi către casă. RIN Grand Hotel vrea să vă scutească de această povară, cu o super promoţie: cei care achiziţionează bilet de Revelion pot beneficia de tarife preferenţiale la cazare, de doar 180 lei pentru o cameră, fie ea single sau dublă, cu mic dejun şi check-out incluse. Astfel, „chinul” de a merge acasă după o noapte întreagă de dans şi distracţie va dura doar câteva minute.

The best start for the New Year: Party at RIN Grand Hotel!