• Transport & Parcare

Transport & Parcare

Vă puteţi baza pe RIN Airport Hotel pentru cele mai bune servicii park & fly din zona aeroportului Henri Coandă Bucureşti – Otopeni.

Parcare pazită, luminată şi supravegheată video cu o capacitate de 520 locuri. Pe durata călătoriei puteţi lăsa maşina în siguranţă, în parcarea hotelului. Costul parcării este de 20 RON /zi iar transferul de la / la aeroportul Henri Coandă este gratuit în limita disponibilităţii.

Transferul gratuit hotel-aeroport se desfășoară 24h/zi conform urmatorului orar (în limita disponibilităţii):

  • hotel-aeroport: la fiecare oră fixă (12:00, 13:00, 14:00...);
  • aeroport-hotel: din oră în oră la și jumătate (12:30, 13:30, 14:30...) cu plecare de la sosiri interne.

Puteţi cere o ofertă la adresa rinairport@rinhotels.ro

Transport & Parcare

RIN Airport Hotel oferă gratuit(in măsura disponibilitatii), 24/7, transfer la și de la aeroport. Transferurile către aeroport se efectueaza la fiecare ora fixa (ex: 13.00, 14.00 ...), iar de la aeroport la hotel, la fiecare și jumatate (ex: 13.30, 14.30 ...). Durata transferului este de aproximativ 10 minute. Masina va pleca din zona Sosirilor Interne situata la parter, in fata parcarii T, latura Vest, punctul de preluare putand fi accesat prin parcurgerea parcarii publice supraetajate, conform schitei de mai jos.

Autobuzul nostru de transfer este inscriptionat cu logo-ul RIN Airport Hotel. Recomandam solicitarea transferului de la hotel la aeroport cu o zi înainte de check-out, la receptie. Daca se doreste plecarea intr-un alt interval orar, in functie de disponibilitate, putem efectua transferuri private. Recomandam solicitarea unui transfer cu cel putin 2 ore inainte de momentul decolarii.