RIN Airport Hotel - Otopeni, Ilfov, 075100, Romania
  • revelion_2018

Revelion 2018 - Noapte albă plină de culoare la RIN Grand Hotel!

Vrei să ai un Revelion de vis şi să începi anul 2018 într-un mod memorabil? RIN Grand Hotel te așteaptă cu surprize pe care le vei ține minte toată viața. Ingredientele principale ale petrecerii de Anul Nou sunt:

• Muzică bună. Invitații sunt Prestige Orchestra, Proconsul, Nicoleta Nucă și Steliana Sima. Aşadar, la RIN Grand Hotel, vei avea parte în noaptea de Revelion, de muzică variată pe care o poți condimenta cu sesiuni de dans în care să te eliberezi de toate energiile negative ale anului 2017.
• Mâncare delicioasă. Te invităm să-ţi petreci Revelionul în restaurantul nostru de lux, pentru a savura preparatele speciale, internaţionale, dar şi tradiţionale, pe care bucătarii noștri cu experiență vastă în domeniu ţi le-au pregătit, care cu siguranţă îţi vor încânta simţurile. Încearcă fiecare preparat și îți vei surprinde gustul într-un mod plăcut.
• Oferte de Revelion 2018 pentru tot grupul tău de prieteni. Dacă alegi să îți chemi toți prietenii să sărbătoriţi Revelionul împreună, veți plăti cu toții cu 10% mai puțin faţă de prețul de listă. Iar dacă te decizi repede şi achiziţionezi bilet până în 30 noiembrie 2017, discountul se suplimentează cu 5%. Ţine cont, însă, că ambele discounturi sunt valabile până la data menţionată mai sus.

Cât costă petrecerea de Revelion la RIN Grand Hotel?

Alege sa-ţi petreci Revelionul la RIN Grand Hotel! Încă avem locuri libere pentru tine! Prețul Revelionului de poveste pe care ţi-l doreşti este de 599 de lei și include TVA. Iar dacă muzica, voia bună, atmosfera te-au convins să stai până dimineaţa, ai posibilitatea de a alege să te cazezi într-una dintre camerele hotelului RIN la preţul special de 180 lei/cameră dublă sau single, mic dejun inclus şi late-check out.

Petrece un Revelion de poveste la RIN Grand Hotel!


RIN Airport Hotel
Calea Bucureștilor 255 A
Otopeni, Ilfov, 075100, Romania
Sunaţi: +40 21 350 41 10 | +40 21 350 41 11
+40 21 350 41 08

Informaţii

RIN Airport Hotel